Sustine 4 elevi remarcabili sa porneasca in prima lor calatorie antreprenoriala!

 

Dora Surugiu - Kocsolade Universitatea Alternativă

51.764705882353% Complete
880 RON
Sumă strânsă
1,700 RON
Target
4
Donații

Nu mi-am dorit niciodata sa devin antreprenoare, cum nu mi-am dorit nici sa fiu doctorita sau profesoara, nici nu stiam ce inseamna asta pe cand eram copil. Se pare insa ca aveam inca de mica ceea ce-mi trebuia pentru asta: curiozitate, neliniste continua si nevoia de a face ceva, incapatanare si dorinta de a merge pe picioarele mele. De mica am mai stiut ca fara educatie nu am sa pot ajunge departe, nu am sa pot parasi micul oras de provincie si nici cartierul muncitoresc. Asemenea mie sunt foarte multi copii si tineri, chiar mai cool decat mine, care au nevoie sa-si gaseasca menirea in viata si sa-si croiasca propriul drum. Romania si noi avem nevoie de cat mai multi tineri incapatanati, curiosi, visatori si care vor sa fie pe picioarele lor! Avem nevoie de antreprenori care sa schimbe lumea! Noi am gasit 25 de astfel de tineri si vrem sa-i ducem in calatoria vietii lor si sa le testam potentialul de lideri. Am pus si noi bani, au pus si ei bani, dar tot mai avem nevoie de 2500 de euro sa o scoatem la capat. Ajuta-ma sa-i ajut sa schimbe lumea!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Universitatea Alternativă este un program de învăţare personalizat și bogat în experiențe, creat împreună cu profesionişti cu scopul de a oferi sprijin în creşterea unor tineri capabili să genereze impact în societate. 

Avem de susținerea ta pentru a acoperi costurile de masă și cazare pentru 4 tineri selectați care nu își pot permite și pentru 5 antreprenori tineri din Incubatorul de Afaceri al Universității Alternative și ING Bank care vor îndruma câte o echipă de liceeni în aventura lor antreprenorială la "EX- Amsterdam”.

Teodora Agarici este clasa a XI-a la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr”, iniţiator şi organizator al LZR Fest, Project Manager HOLA! Junior, proiect realizat în parteneriat cu Youth Academy, voluntar în ONG-uri precum Asociația Shakespeare School, Salvați Copiii, Chance for Life, Ajungem Mari, Youth Academy, Macondo, Bridaga de Voluntari şi Youth Voice. Mai multe despre ea puteţi cit

 

4 Donații

600 RON
08 Jun 2015
Mult succes!
05 Jun 2015
Sa-i incurajam pe tineri! :)
05 Jun 2015
26 May 2015