Universitatea Alternativă

Universitatea Alternativă

Sprijină formarea unei noi generații de antreprenori!

Dată: 31 December 2015
Teodora Agarici este clasa a XI-a la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr”, iniţiator şi organizator al LZR Fest, Project Manager HOLA! Junior, p
[ Show more ]

8

Galantomi:

38

Donații:

8,056 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Teodora Agarici este clasa a XI-a la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr”, iniţiator şi organizator al LZR Fest, Project Manager HOLA! Junior, proiect realizat în parteneriat cu Youth Academy, voluntar în ONG-uri precum Asociația Shakespeare School, Salvați Copiii, Chance for Life, Ajungem Mari, Youth Academy, Macondo, Bridaga de Voluntari şi Youth Voice. Mai multe despre ea puteţi citi şi in Business Magazin, ca rezultat al programului "Excepționalii”, desfăşurat de Şcoala de Valori. Spune despre sine că ”Îmi place să fac voluntariat, dacă aș putea, aș face-o toată viața”


Credem că Teo are spirit antreprenorial. Cultivând acest spirit într-un mediu potrivit, putem avea tineri care au puterea și abilitatea de a construi organizații, a crea locuri de muncă și a rezolvă probleme sociale.

Noi, Universitatea Alternativă, Maastricht School of Management și Grupul Educativa, ne propunem să ajutăm cât mai mulți tineri ca Teo să descopere antreprenoriatul. De aceea, în perioada 29 mai - 2 iunie, organizăm “EX- Amsterdam”, o experiență antreprenorială de 5 zile desfășurată în București și Amsterdam, pe parcursul căreia 25 de liceeni excepţionali de clasa a XI-a vor putea explora antreprenoriatul ca opțiune de carieră. 

De ce avem nevoie de susţinerea ta?

Avem de acoperit costurile de masă și cazare pentru 4 tineri selectați care nu își pot permite și pentru 5 antreprenori tineri din Incubatorul de Afaceri al Universității Alternative și ING Bank care vor îndruma câte o echipă de liceeni în aventura lor antreprenorială.

Știu că oportunitățile există, iar EX Amsterdam a apărut exact atunci când aveam nevoie mai mult. Mulți tineri au idei minunate, dar le este frică să le implementeze. Datorită acestui program complex și inovator, sunt pregătită să fiu mai aproape cu un pas de realizarea microschimbării la nivelul mentalității, întrucât mentalitatea este factorul determinant care îți poate decide succesul.

Teodora Agarici, solicitant bursă Ex-Amsterdam