Sustine 4 elevi remarcabili sa porneasca in prima lor calatorie antreprenoriala!

 

Horațiu Țicău Universitatea Alternativă

100% Complete
4,000 RON
Sumă strânsă
1,700 RON
Target
1
Donații

Romania trebuie sa isi dubleze numarul de IMM-uri in urmatorii ani, pentru a ajunge la media europeana in ceea ce priveste numarul de IMM/mia de locuitori. Intrebarea este: Cum o sa ajungem noi sa cream 400 000 de IMM-uri?

Cred ca un loc bun din care putem incepe este sa investim in educatia antreprenoriala si sa sprijinim cat mai multi tineri sa porneasca pe calea antreprenoriatului. Scopul EX Amsterdam este sa ajute 25 de liceeni exceptionali sa inteleaga daca antreprenoriatul este pentru ei si sa afle cum pot porni deveni antreprenori. Vor interactiona cu antreprenori romani si olandezi si vor avea provocarea de a-si pune spiritul intreprinzator la incercare chiar in Amsterdam. La final, vor pleca inspirati, cu feedback de la mentori romani si cu un plan bine pus la punct de cum pot deveni antreprenori. 

In Romania avem loc de inca 400 000 de IMM-uri si cred ca prin astfel de proiecte putem ghida tinerii cu potential sa isi dezvolte afacerile lor, aratandu-le totodata ca exista alternative la plecatul la studii in afara. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Universitatea Alternativă este un program de învăţare personalizat și bogat în experiențe, creat împreună cu profesionişti cu scopul de a oferi sprijin în creşterea unor tineri capabili să genereze impact în societate. 

Avem de susținerea ta pentru a acoperi costurile de masă și cazare pentru 4 tineri selectați care nu își pot permite și pentru 5 antreprenori tineri din Incubatorul de Afaceri al Universității Alternative și ING Bank care vor îndruma câte o echipă de liceeni în aventura lor antreprenorială la "EX- Amsterdam”.

Teodora Agarici este clasa a XI-a la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr”, iniţiator şi organizator al LZR Fest, Project Manager HOLA! Junior, proiect realizat în parteneriat cu Youth Academy, voluntar în ONG-uri precum Asociația Shakespeare School, Salvați Copiii, Chance for Life, Ajungem Mari, Youth Academy, Macondo, Bridaga de Voluntari şi Youth Voice. Mai multe despre ea puteţi cit

 

1 Donații

29 May 2015