Învățarea e un semimaraton

 

Andrei Deusteanu Universitatea Alternativă

16.666666666667% Complete
250 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
3
Donații

Poți avea un impact mai mare decât crezi tu printr-o simplă Donație pentru Educație.

Noi suntem Vadim, Ana si Andrei.

Vadim susține că Universitatea Alternativă 'e locul în care a descoperit cine e, ce i-ar plăcea să facă și câtă valoare poți aduce unui individ doar dacă îi cultivi încrederea în el’.

Ana, fire curioasă și 'însetată' de perspective diferite, crede că în UA oportunitățile sunt la tot pasul, trebuie doar să le observi. Încurajarea autenticității, libertatea de exprimare și dezvoltarea fără constrângeri o inspiră zilnic să găsească moduri alternative de a acționa.
 
Iar Andrei jonglează deseori cu modele mentale și este provocat de idei noi. Spune despre UA că este experiența ce i-a oferit cele mai multe insight-uri profesionale și comunitatea în care a legat cele mai trainice prietenii.

Cu atâtea perspective și păreri comune, am decis să alergăm împreună pentru bursele studenților ce își doresc o educație alternativă, o educație a viitorului.

Te invit să-i susții și pe tinerii ''schimbă-lume'' care aleargă împreună cu mine:

Mădă & Aura & Daniel // Adrian

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Universitatea Alternativă este un program de învăţare personalizat și bogat în experiențe, creat împreună cu profesionişti cu scopul de a oferi sprijin în creşterea unor tineri capabili să genereze impact în societate. 

Un an în Universitatea Alternativă poate reprezenta pentru un tânăr o oportunitate de a-și schimba viața într-un mod semnificativ, iar experiența oferită poate fi avântul de care are nevoie.

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 13-14 Mai 2017, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

3 Donații

Pentru cât mai multți studenți alternativi.
15 May 2017
with my best wishes :)
07 May 2017

Anonymous

150 RON
06 May 2017