Schimbăm lumea prin învățare

 

Daniel Amariei Universitatea Alternativă

37.142857142857% Complete
260 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
6
Donații

 

Poți avea un impact mai mare decât crezi tu printr-o simplă Donație pentru Educație.

Universitatea Alternativă este o sferă de energie în care tinerii care vor să schimbe lumea învață de plăcere. Aici am învațat să fiu pentru mine,dar și pentru ceilalți. Dacă la început mi-era teamă să greșesc, acum am curaj să o dau în bară și să știu că e ok. Îmi asum și invăt din greșeli.

Din 2013 sunt în UA, timp în care mi-am deschis un un start-up în Incubatorul universității, mi-am dat seama că vreau să mă dezvolt pe zona de antreprenoriat și să am un impact în mediul antreprenorial din România lucrând cu tineri care își deschid afaceri.

Eu o să alerg pentru ei, tu poți să îi susții să își dezvolte caracterul și să descopere care sunt acele lucruri pe care vor să le experimenteze.

Te invit să-i susții și pe tinerii ''schimbă-lume'' care aleargă împreună cu mine: 

 Mădă & Aura  // Vadim+Ana+Andrei // Adrian

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Universitatea Alternativă este un program de învăţare personalizat și bogat în experiențe, creat împreună cu profesionişti cu scopul de a oferi sprijin în creşterea unor tineri capabili să genereze impact în societate. 

Un an în Universitatea Alternativă poate reprezenta pentru un tânăr o oportunitate de a-și schimba viața într-un mod semnificativ, iar experiența oferită poate fi avântul de care are nevoie.

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 13-14 Mai 2017, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

6 Donații

14 May 2017

Victoria Dinu

30 RON
13 May 2017
10 May 2017

Peter Pan

50 RON
10 May 2017
10 May 2017

Anonymous

30 RON
05 May 2017