Universitatea Alternativă

Universitatea Alternativă

Susține-i pe Ioana, Costin, Teo și Alex să pornească în călătoria antreprenorială EX-AMSTERDAM

Status: Inchis

Avem de susținerea ta pentru a acoperi costurile de masă și cazare pentru 4 tineri selectați care nu își pot permite și pentru 5 antreprenori tineri din Incubatorul de Afaceri al Universității Alternative și ING Bank care vor îndruma câte o echipă de liceeni în aventura lor antreprenorială la "EX- Amsterdam”.

[ Show more ]

8,056 RON

Sumă:

8

Galantomi:

38

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Teodora Agarici este clasa a XI-a la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr”, iniţiator şi organizator al LZR Fest, Project Manager HOLA! Junior, proiect realizat în parteneriat cu Youth Academy, voluntar în ONG-uri precum Asociația Shakespeare School, Salvați Copiii, Chance for Life, Ajungem Mari, Youth Academy, Macondo, Bridaga de Voluntari şi Youth Voice. Mai multe despre ea puteţi citi şi in Business Magazin, ca rezultat al programului "Excepționalii”, desfăşurat de Şcoala de Valori. Spune despre sine că ”Îmi place să fac voluntariat, dacă aș putea, aș face-o toată viața”

Credem că Teo are spirit antreprenorial şi credem că trebuie să ajutăm cât mai mulţi tineri ca Teo să descopere antreprenoriatul. Cultivând acest spirit într-un mediu potrivit, putem avea tineri care au puterea și abilitatea de a construi organizații, mobiliza resurse și rezolva probleme.

De aceea, în perioada 29 mai - 2 iunie, organizăm “EX- Amsterdam”, o experiență antreprenorială de 5 zile desfășurată în București și Amsterdam, în urma căreia 25 de liceeni excepţionali de clasa a XI-a îşi vor răspunde la 3 întrebări esențiale:

1.Este antreprenoriatul o opțiune de carieră potrivită pentru mine?

Vor avea ocazia să testeze în practică dacă antreprenoriatul li se potriveşte, ei având pe parcursul excursiei diverse provocări de îndeplinit, de la lucrat în echipă, până la conceperea, crearea și vînzarea unui produs/serviciu în Amsterdam.

2. Cum pot deveni antreprenor?

Pe întreg parcursul călătoriei, vor avea facilitatori şi oameni de afaceri cu experiență care îi vor însoți în toate experiențele. La final, aceștia le vor oferi feedback și îi vor ajută să-și conceapă un plan de ”cum devin antreprenor”. Dintre oamenii de business cu care vor interacționa se numără: Cosmin Alexandru, Sergiu Neguț, Traian Brumă, Alexandru Ghiţă, Dora Surugiu, Oana Ţoiu.

3. Ce oportunități de studii universitare mă pot ajuta să îmi îndeplinesc visul?

În cadrul călătoriei la Amsterdam, liceeni vor vizita Team Academy, una din cele mai de succes Universități de Antreprenoriat din lume și vor primi și recomandări de alte universități pe care le pot urma.  

Cine sunt organizatorii?

Suntem 3 organizaţii cu experienţă în educație și antreprenoriat, aduse împreună de dorință de a crea un program de educație antreprenorială durabil în România: Universitatea Alternativă, Maastricht School of Management Romania, program de MBA cu tradiţie şi Educativa, grup cu diverse proiecte în educaţie, precum RIUF, Edmundo, Universalio sau Admitere Online.

De ce avem nevoie de susţinerea ta?

Avem nevoie de susținerea ta pentru a acoperi costurile de masă și cazare pentru 4 tineri selectați care nu își pot permite și pentru 5 antreprenori tineri din Incubatorul de Afaceri al Universității Alternative și ING Bank care vor îndruma câte o echipă de liceeni în aventura lor antreprenorială la "EX- Amsterdam”.

Știu că oportunitățile există, iar EX Amsterdam a apărut exact atunci când aveam nevoie mai mult. Mulți tineri au idei minunate, dar le este frică să le implementeze. Datorită acestui program complex și inovator, sunt pregătită să fiu mai aproape cu un pas de realizarea microschimbării la nivelul mentalității, întrucât mentalitatea este factorul determinant care îți poate decide succesul.Teodora Agarici, solicitant bursă Ex-Amsterdam