Susține tinerii din România să învețe alternativ

Status: Fundraising

Un an în Universitatea Alternativă poate reprezenta pentru un tânăr o oportunitate de a-și schimba viața într-un mod semnificativ, iar experiența oferită poate fi avântul de care are nevoie.

Suma:

2,685 RON

Galantomi:

1

Donatii:

44

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Un an în Universitatea Alternativă poate reprezenta pentru un tânăr o oportunitate de a-și schimba viața într-un mod semnificativ, iar experiența oferită poate fi avântul de care are nevoie.

În fiecare an, în Universitatea Alternativă sunt în jur de 100 de tineri, care vor să învețe altfel, să învețe pe bune, să devină cetăteni activi și responsabili. Vor să trăiască cu sens, să aibă încredere în propriile puteri, să-și intărească valorile și să își dezvolte abilităti și atitudini.

Cum facem educația alternativă mai accesibilă?

Ne-am propus ca în anul universitar 2017-2018 să oferim 42 burse pentru tinerii din România, care vor să învețe accelerat și să aducă o schimbare în lumea lor. Aceste burse, în valoare de 750 euro sunt pentru tinerii care au potențial mare, dar financiar nu își permit. Prin această campanie vrem să strângem 4 burse de 750 euro care vor merge la 4 Schimbă-Lume.

Ce oferă modelul educațioanal UA studentului?

- Parcurge un curriculum educațional personalizat într-una din cele 4 comunităti, care cuprinde: 16 cursuri, 24 traininguri, 32 guest lectures și hold-ups, proiecte practice.  

- Își dezvoltă abilităti transversale, are acces la mentorat, coaching și consiliere pentru autonomie în invătare.

- Face parte dintr-o rețea cu peste 150 de studenți și alumni și peste 100 de profesioniști care susțin Universitatea Alternativă.

Contribuția ta în povestea noastră?

Contribui la schimbările în bine din România. Poate părea ceva măret, dar de 10 ani de când există proiectul Universitatea Alternativă, am văzut că om cu om, idee cu idee, acțiune cu acțiune se transformă într-un val care are impact. Și tu faci parte din acest val al schimbării.