Andrei Deusteanu - Universitatea Alternativă

Învățarea e un semimaraton

250 RON Donatii stranse
16.666666666667% Complete
1,500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Poți avea un impact mai mare decât crezi tu printr-o simplă Donație pentru Educație.

Noi suntem Vadim, Ana si Andrei.

Vadim susține că Universitatea Alternativă 'e locul în care a descoperit cine e, ce i-ar plăcea să facă și câtă valoare poți aduce unui individ doar dacă îi cultivi încrederea în el’.

Ana, fire curioasă și 'însetată' de perspective diferite, crede că în UA oportunitățile sunt la tot pasul, trebuie doar să le observi. Încurajarea autenticității, libertatea de exprimare și dezvoltarea fără constrângeri o inspiră zilnic să găsească moduri alternative de a acționa.
 
Iar Andrei jonglează deseori cu modele mentale și este provocat de idei noi. Spune despre UA că este experiența ce i-a oferit cele mai multe insight-uri profesionale și comunitatea în care a legat cele mai trainice prietenii.

Cu atâtea perspective și păreri comune, am decis să alergăm împreună pentru bursele studenților ce își doresc o educație alternativă, o educație a viitorului.

Te invit să-i susții și pe tinerii ''schimbă-lume'' care aleargă împreună cu mine:

Mădă & Aura & Daniel // Adrian

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Universitatea Alternativă

Universitatea Alternativă este un program de învăţare personalizat și bogat în experiențe, creat împreună cu profesionişti cu scopul de a oferi sprijin în creşterea unor tineri capabili să genereze impact în societate. 

Susține tinerii din România să învețe alternativ

Un an în Universitatea Alternativă poate reprezenta pentru un tânăr o oportunitate de a-și schimba viața într-un mod semnificativ, iar experiența oferită poate fi avântul de care are nevoie.

3 Donatii

Pentru cât mai multți studenți alternativi.
15 mai 2017
with my best wishes :)
07 mai 2017

Anonymous

150 RON
06 mai 2017