Daniel Amariei - Universitatea Alternativă

Schimbăm lumea prin învățare

260 RON Donatii stranse
37.142857142857% Complete
700 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 

Poți avea un impact mai mare decât crezi tu printr-o simplă Donație pentru Educație.

Universitatea Alternativă este o sferă de energie în care tinerii care vor să schimbe lumea învață de plăcere. Aici am învațat să fiu pentru mine,dar și pentru ceilalți. Dacă la început mi-era teamă să greșesc, acum am curaj să o dau în bară și să știu că e ok. Îmi asum și invăt din greșeli.

Din 2013 sunt în UA, timp în care mi-am deschis un un start-up în Incubatorul universității, mi-am dat seama că vreau să mă dezvolt pe zona de antreprenoriat și să am un impact în mediul antreprenorial din România lucrând cu tineri care își deschid afaceri.

Eu o să alerg pentru ei, tu poți să îi susții să își dezvolte caracterul și să descopere care sunt acele lucruri pe care vor să le experimenteze.

Te invit să-i susții și pe tinerii ''schimbă-lume'' care aleargă împreună cu mine: 

 Mădă & Aura  // Vadim+Ana+Andrei // Adrian

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Universitatea Alternativă

Universitatea Alternativă este un program de învăţare personalizat și bogat în experiențe, creat împreună cu profesionişti cu scopul de a oferi sprijin în creşterea unor tineri capabili să genereze impact în societate. 

Susține tinerii din România să învețe alternativ

Un an în Universitatea Alternativă poate reprezenta pentru un tânăr o oportunitate de a-și schimba viața într-un mod semnificativ, iar experiența oferită poate fi avântul de care are nevoie.

6 Donatii

14 mai 2017

Victoria Dinu

30 RON
13 mai 2017
10 mai 2017

Peter Pan

50 RON
10 mai 2017
10 mai 2017

Anonymous

30 RON
05 mai 2017